Welkom bij Watertoren Gouda!

Onze honderd jaar oude watertoren staat tussen de hoogbouw van Koningshof, een opnieuw ontwikkeld stuk Goudse binnenstad. Bij aankomst opent u de deur van de woontoren met een persoonlijke pincode die u een dag voor aankomst ontvangt. De sfeerverlichting van de toren staat na zonsondergang aan en is eenvoudig te bedienen. Op de begane grond kunt u uw koffers en kleding opbergen, de pantry is voorzien van een koelkast, spoelbak en 1-pits elektrische kookplaatje, en er is een ruim toilet en fijne douche. U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water en de eerste fles goede wijn ligt voor het grijpen.

Via de stalen wenteltrap met oude houten treden komt u op de intieme loungeverdieping met een bankje en tv. De openslaande deuren geven toegang tot het brede balkon, waar u kunt genieten op een bankje van de namiddagzon.

De laatste klim brengt u naar de torenslaapkamer. Vier hoge ramen geven u vanuit bed een spectaculair uitzicht op het plein, een stukje van de oude Goudse haven en de straten van Koningshof. Geniet van het royale bed en ontspan met een film na een gezellige dag in de Goudse binnenstad.

Wanneer u bij ons boekt:

Wanneer u bij ons boekt, staat er een fles heerlijke wijn (rood, rosé, wit, afhankelijk van het seizoen) klaar, en kunt u gebruik maken van koffie, thee, water, bier, en een licht zelf-service-ontbijt met jus d’orange, crackers, ontbijtkoek, paté, smeerkaas, jam en hagelslag. Bij meerdaagse boekingen ligt er voldoende handdoeken en wordt in goed overleg sanitair en de kamer tussentijds schoongemaakt en het bedlinnen verschoond. U kunt zelf uitchecken tot uiterlijk 11:30 uur. Onze schoonmaak voor ontvangst van nieuwe gasten vindt plaats tussen 11:45 en 15:00 uur.

Een belangrijke opmerking: de toren heeft alleen een trap om boven te komen, dus u moet goed ter been zijn om de torenslaapkamer te bereiken. Kiest u voor onze watertoren, dan kiest u ook voor traplopen.

Onze watertoren is een prima uitvalsbasis om Gouda en de regio te ontdekken. Gelegen in een gezellige, rustige stadswijk, op loopafstand van het station en het oude centrum met een ruim aanbod aan restaurants, winkels en de Goudse markt. Ontdek “Het Groene Hart” per fiets, of maak een uitstapje naar nabijgelegen buursteden zoals Oudewater, Utrecht, Rotterdam of Den Haag.

Kom genieten van een unieke ervaring bij de Goudse Watertoren!

Boek in drie stappen

 1. Controleer de beschikbaarheid van de gewenste dagen.
 2. Vul uw contactgegevens in en reserveer. U ontvangt een mail ter bevestiging.
 3. Uw boeking  wordt definitief na betaling.

Annuleren

 • Tot 14 dagen voor boekingsdatum | geen kosten
 • U betaal 50% van de totaalprijs als u annuleert binnen 14 dagen voor aankomst.
 • Als u niet komt opdagen dan betaalt u de totaalprijs van de reservering.

Tarieven

Bij boeken van twee en meer overnachtingen wordt korting op het dagtarief gegeven.

 • Maandag t/m donderdag | 1 nacht 165,00 euro | 2 of meer nachten 155,00 euro
 • Vrijdag t/m zondag | 1 nacht 175,00 euro | 2 of 3 nachten 165,00 euro
 Huishoudelijk regelement
 • Zorg voor ons oude torentje zoals wij er ook zorgen.
 • Wees milieubewust; gebruik handdoeken, airco en verlichting niet meer dan nodig is voor een fijn verblijf.
 • Geniet van het moment, het extra in de koelkast en wat staat op de pantry.
 • Kom tot rust en heb aandacht voor elkaar.

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Watertoren Gouda is beschikbaar voor de geselecteerde data